https://ct-lawyers.ro/wp-content/uploads/2023/11/Tania-Câmpan-Asociat-1.png

AVOCAT COFONDATORTania Maria Campan

Partener in cadrul Societatii civile profesionale de avocatura Campan Timonea si expert in achizitii publice din anul 2014.

Aria sa profesionala este concentrata pe asistarea si reprezentarea clientilor in litigii complexe in domeniul dreptului  imobiliar, dreptului proprietatii intelectuale, dreptului asigurarilor, respectiv procedurile privind achizitii publice si achizitii beneficiari privati.

Coordoneaza departamentul de litigii din cadrul SCPA, asigurand servicii integrate in acest domeniu, constand in consultanta, asistenta si reprezentare in fata instantelor si obtinand rezultate impresionante in beneficiul clientilor in dispute legate de revendicari imobiliare, clauze abuzive in contractele bancare, executari silite, concurenta neloiala, drepturi de autor si marci, dreptul transporturilor.

Incepand cu anul 2014 a avut relatii de colaborare cu diferite organizatii nationale si internationale in cadrul proiectelor europene, asigurand consultanta, reprezentare, asistenta juridica in  implementarea  acestora   (POSDRU,   AFIR,   POR, IMM)   si  reprezentare   in   relatiile   cu   autoritatile   contractante, precum si in fata instantelor de judecata.

2007-2023Experienta

 • Consultanta si reprezentare in domeniul proiectelor finantate din fonduri nationale si europene si procedura achizitiilor pe fonduri europene in relatiile cu autoritatile contractante (POSDRU, AFIR, POR, IMM) si in fata instantelor de judecata.
 • Redactare cereri de chemare in judecata/pozitii procesuale in litigii/ordonante presedintiale/cereri cu valoare redusa/contestatii la executare/actiuni constatare clauze abuzive/actiuni anulare marca.
 • Redactare tranzactii pentru stingerea litigiilor.
 • Consultanta si reprezentare in litigii avand ca obiect achizitii publice, in fata instantelor si in fata Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor
 • Asistenta juridica constand in analiza aprofundata a situatiei de fapt, identificarea cadrului legislativ incident, evaluarea riscurilor partii in litigii
 • Asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata in domeniul dreptului  dreptului imobiliar, dreptului bancar si dreptul proprietatii intelectuale
https://ct-lawyers.ro/wp-content/uploads/2023/11/Baroul-Cluj-blue.png

Membru

Baroul Cluj, avocat, 2007

Limbi

Romana, Engleza

2002 - 2019Educatie

 • Facultatea de Drept din cadrul Univestitatii Dimitrie Cantemir, 2006
 • Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, expert in achizitii publice, 2014
 • Curs de perfectionare in domeniul Proprietatii Intelectuale organizat de Facultatea de Drept din Geneva, Elvetia si WIPO, Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale (WIPO), 2018
 • Curs generale in domeniul proprietatii intelectuale (WIPO), 2018
 • Curs de perfectionare in domeniul dreptului digital organizat de Facultatea de Drept din Geneva, Elvetia 2019
https://ct-lawyers.ro/wp-content/uploads/2023/11/educatie.png