https://ct-lawyers.ro/wp-content/uploads/2023/11/executare-silita.jpg

SCPA CAMPAN & TIMONEAExecutare silita

SCPA Campan & Timonea asigura servicii de asistenta juridica, intocmire cereri, contestatii la executare, si reprezentare clienti in faza de executare silita a hotararilor judecatoresti sau a altor titluri executorii, precum si in acțiunea de incuviintare a executarii silite a diferitelor titluri.

Procedura de executare silita este mandatata sa contribuie la drepturile creditorilor recunoscute de un document executoriu prezentat spre executare in modul stabilit de lege.

Executarea silita, din punct de vedere juridic, este guvernata de principiul disponibilitatii si, in consecinta, urmarirea poate incepe, de obicei, numai la cererea creditorului.

Pentru creditori

Asistenta societatii SCPA Campan & Timonea consta in consultanta juridica si in reprezentarea intereselor creditorilor in vederea realizarii drepturilor lor in toate fazele prevazute de lege.

Cu alte cuvinte, reprezentam creditorul inclusiv in fața organelor de executare silita pentru a face valabila drepturile stabilite prin documentatia specifica si insistam prin intermediul procedurilor de urmarire a debitorilor.

Pentru debitori

Asistența cuprinde, de asemenea, urmarirea ordinelor de executare, a procedurilor si masurilor stabilite ilegal sau nefondat impotriva lor pentru a proteja afacerea, proprietatea sau alte bunuri, dar si pentru a identifica cea mai buna modalitate de a le stinge obligatiile in toate fazele de executare.

De asemenea, oferim asistenta in ceea ce priveste procedurile de contopire in acelasi dosar a unor executari separate in masura in care acestea vizeaza aceleasi persoane si bunuri, precum si asistenta privind recuperarea cheltuielilor de executare efectuate de creditori.